Σχετικά με το xrysokentito.gr

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Το “Χρυσοκέντητο” είναι ένα όνειρο χρόνων που έγινε πραγματικότητα. Μέσα από την εμπειρία μας στο κέντημα και το πλέξιμο διαφόρων εργόχειρων, αποφασίσαμε να μεταδώσουμε τη γνώση μας και τις τεχνικές μας σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα χειροποίητα κεντήματα,  το πλέξιμο αλλά και την κατασκευή χειροποίητης τσάντας. 

Έτσι, δημιουργήσαμε το φυσικό μας κατάστημα στον Κατσικά Ιωάννινων, με τεράστια ποικιλία σε υλικά για τη δημιουργία μοναδικών κεντημάτων και άλλων εργόχειρων. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας μάθουμε την υπέροχη ενασχόληση του κεντήματος και του πλεξίματος  με βελονάκι κατόπιν συνεννόησης για παράδοση μαθημάτων.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα xrysokentito.gr, μπορείτε να παραγγείλετε online τα προϊόντα που επιθυμείτε στις καλύτερες τιμές με βασική προτεραιότητά μας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και γι’ αυτό το λόγο προσφέρουμε μόνο επώνυμα προϊόντα από κορυφαία brands της αγοράς.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε αφορά στην αγορά των προϊόντων μας είτε θέλετε να μάθετε πώς να κεντάτε και να πλέκετε. Θα είναι μεγάλη μας χαρά, να σας βοηθήσουμε να αρχίσετε να δημιουργείτε τα δικά σας εργόχειρα, με τη δική σας φαντασία και την τελική  ικανοποίηση της δημιουργίας.

Σας ευχόμαστε καλές δημιουργίες.